Alles op het gebied van

Wand & Vloertegels

Wand- & Vloertegels

Na het wiel is de tegel misschien wel de mooiste uitvinding van de mensheid. Gemakkelijk te reinigen en stootvast.  En sinds de Romeinen weten we ook hoe warm en comfortabel een tegel kan zijn.
Sanitair & Tegel Centrum | Alkmaar toont u op een aansprekende manier in de ‘tegelarena’ een enorm assortiment wand- en vloertegels.
Daar vindt u letterlijk tastbaar en uitgelegd een collectie hoogwaardig keramieken tegels, voor op de vloer of aan de wand, voor binnen en buiten. Klassiek, strak modern, warm als de Spaanse traditie, degelijk als onze oosterburen of huiselijk zoals de Nederlander zelf.
De adviseurs van Sanitair & Tegel Centrum | Alkmaar kennen de eigenschappen van het materiaal als geen ander en rekenen in een oogwenk uit hoeveel u ervan nodig heeft.
Gaat u ze zelf leggen? Geen probleem. Laat u het liever door de vakman doen? Dan bent u bij Sanitair & Tegel Centrum Alkmaar pas écht aan het goede adres.

Natuursteen

Naast de gebakken tegel hebben wij voor de purist ook een ruime collectie natuursteen in huis.
Direct uit de steengroeve komt het marmer en graniet in goed zaagbare vorm naar ons toe, dus altijd exact op maat te maken. De textuur van een rijke geologie waarin de oorsprong van de aarde nog tendeert, vormt een geheim dat voor uw ogen wordt ontsluierd. Het zijn de liefhebbers die vroeger als kinderen al een gevonden leisteentje bewaarden, als een schat in een doosje. Voor wie het ziet bestaat er niets mooiers.