Alles op het gebied van

Vloerverwarming

Introductie video

Vloerverwarming

Met je blote voeten op het kouwe zeil. Ik heb geen zin om op te staan. Het zijn de fraaie zinnen van de legendarische nederpopsong door de groep HET. Maar de tijden zijn veranderd en
we kunnen tegenwoordig heel wat comfortabeler uit bed springen. Vloerverwarming maakt een
definitief eind aan het ‘kouwezeilgevoel’.

Ook in een bestaande vloer kan vloerverwarming worden aangebracht. Om de deuren niet te hoeven inkorten kunnen we de buizen stofvrij inslijpen met een slimme machine die werkt met een robuuste industriediamant. Frezen is ook mogelijk in bestaande tegelvloeren.

Belangrijk!

Vanwege de actuele maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is de showroom uitsluitend geopend voor bezoekers die een afspraak hebben met een van onze adviseurs. Wij verzoeken alle bezoekers om zich bij binnenkomst te melden bij onze receptie.

Wij begroeten u graag op gepaste afstand (1.5 meter) Wij vragen u om tijdens uw bezoek deze afstand ten opzichte van onze medewerkers te respecteren.

Mocht u verkouden zijn, hoesten of griepachtige klachten hebben, dan willen we u vragen om uw afspraak in de showroom te annuleren en een andere keer langs te komen. Dit om onze andere klanten en onze medewerkers een veilig gevoel te geven.

Dank voor uw begrip