Vernieuwde website

Welkom op de vernieuwde en herziende website van Sanitair Tegel Centrum | Alkmaar. Na 10 jaar werd het tijd om onze website weer eens een nieuw jasje aan te trekken en te voorzien van nieuwe gemakken. Naast alle bestaande informatie en functionaliteiten die jullie van onze website gewend waren is de website nu ook volledig goed te bekijken op je mobiel. Veel kijk- en leesplezier!

Het Sanitair & Tegel Centrum Team

Belangrijk!

Vanwege de actuele maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is de showroom uitsluitend geopend voor bezoekers die een afspraak hebben met een van onze adviseurs. Wij verzoeken alle bezoekers om zich bij binnenkomst te melden bij onze receptie.

Wij begroeten u graag op gepaste afstand (1.5 meter) Wij vragen u om tijdens uw bezoek deze afstand ten opzichte van onze medewerkers te respecteren.

Mocht u verkouden zijn, hoesten of griepachtige klachten hebben, dan willen we u vragen om uw afspraak in de showroom te annuleren en een andere keer langs te komen. Dit om onze andere klanten en onze medewerkers een veilig gevoel te geven.

Dank voor uw begrip