Alles op het gebied van

Sanitair

Sanitair

In goede tijden en in slechte tijden is het sanitair onze beste vriend. Of je nu een avondje gaat stappen of bij wilt komen omdat je verdrietig bent, een warme douche doet altijd wonderen, soms zelfs een koude. We bouwen ons huis in de eerste plaats om ons bed heen, om ons sanitair en om onze eettafel. Dát zijn de hoofdzaken in een woning door de eeuwen heen.
Is sanitair in de eerste plaats gemaakt voor ons ‘wassen en plassen’, tegenwoordig mag het ook stijlvol en comfortabel zijn. We hebben geleerd dat we onszelf best eens zo af en toe mogen verwennen.

Sauna of stoomcabine; welness!

In een oude cowboyfilm zie je de held weleens in zo’n zinken bad zitten. Hij heeft zijn hoed nog op en rookt tevreden een dikke sigaar -een glas whisky onder handbereik- terwijl zijn liefje langzaam warm water toevoegt uit de fluitketel. Het is het stereotype van mannengeluk . Andersom -en zeker tegenwoordig- weet een vrouw ook wat genieten is.
Een stapje verder nog dan ontspannen in bad of onder de douche, gaat de sauna of de stoomcabine waaraan niet voor niets het thema ‘welness’ wordt gekoppeld. Vaak denkt u dat dat alleen bereikbaar is voor mensen met een hele dikke portemonnee, maar in de showroom bij Sanitair & Tegel Centrum | Alkmaar kunt u met eigen ogen aanschouwen dat deze idylle al opgaat bij heel redelijke budgetten. Voila, je gunt jezelf wat. We hebben verschillende proefopstellingen gemaakt in de zaak, die geheel zijn aangesloten en desgewenst gedemonstreerd en uitgeprobeerd kunnen worden.

Belangrijk!

Vanwege de actuele maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is de showroom uitsluitend geopend voor bezoekers die een afspraak hebben met een van onze adviseurs. Wij verzoeken alle bezoekers om zich bij binnenkomst te melden bij onze receptie.

Wij begroeten u graag op gepaste afstand (1.5 meter) Wij vragen u om tijdens uw bezoek deze afstand ten opzichte van onze medewerkers te respecteren.

Mocht u verkouden zijn, hoesten of griepachtige klachten hebben, dan willen we u vragen om uw afspraak in de showroom te annuleren en een andere keer langs te komen. Dit om onze andere klanten en onze medewerkers een veilig gevoel te geven.

Dank voor uw begrip