Over ons

Welkom op de website van Sanitair & Tegel Centrum | Alkmaar. Wij zijn niet zomaar een winkel, de bijzondere bedrijfsvorm biedt u als klant grote voordelen. Hoe dat zit? De allerbeste vakmensen uit Alkmaar en omgeving hebben zich in Sanitair & Tegel Centrum Alkmaar verenigd. Het is hĂșn bedrijf, daar zijn ze trots op en daar doen ze alles voor. In de fraaie showroom aan de Scheldestraat met maar liefst 2000 m2 vloeroppervlak, staan onze vakkundige verkoopadviseurs en ontwerpers voor u klaar. Die kunnen op hun beurt een aantal vaste tegelzetters en installateurs inzetten die gewend zijn met elkaar samen te werken.

En ze zijn door dit bijzondere concept ook snel beschikbaar. De gezamenlijke know-how over de producten is daardoor breder dan bij welk ander bedrijf dan ook. De trotse leiding wordt gevoerd door directeur R. Korsse.

Belangrijk!

Vanwege de actuele maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is de showroom uitsluitend geopend voor bezoekers die een afspraak hebben met een van onze adviseurs. Wij verzoeken alle bezoekers om zich bij binnenkomst te melden bij onze receptie.

Wij begroeten u graag op gepaste afstand (1.5 meter) Wij vragen u om tijdens uw bezoek deze afstand ten opzichte van onze medewerkers te respecteren.

Mocht u verkouden zijn, hoesten of griepachtige klachten hebben, dan willen we u vragen om uw afspraak in de showroom te annuleren en een andere keer langs te komen. Dit om onze andere klanten en onze medewerkers een veilig gevoel te geven.

Dank voor uw begrip