Duscholux

Van gewone douchewand tot ideale, individuele en gepersonaliseerde badkamer.

Het was de firma Duscholux die  op het einde van de jaren ’60 de basis legde voor de productie van conventionele douchewanden in Europa. Wat begon als een plooibare douchewand is vandaag de dag -in termen van design en uitvoering – uitgegroeid tot een compleet gamma voor alles wat met de badkamer te maken heeft.

We zijn leader op de markt van douchewanden en met 4 productiesites in Europa en meerdere verkoopsvestigingen, commercialiseren we onze producten over de hele wereld. De hoofdzetel van Duscholux evenals de gecentraliseerde IT-dienst is gevestigd in de stad Thun in Zwitserland.

Onze marktgerichtheid, de hoge eisen die we onze eigen organisatie opleggen samen met ultramoderne structuren en progressieve omstandigheden op de werkplek, versterken onze intentie om onze n°1 positie in de markt te behouden en een pionier te blijven.

Bekijk hier de website van Duscholux

Belangrijk!

Vanwege de actuele maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is de showroom uitsluitend geopend voor bezoekers die een afspraak hebben met een van onze adviseurs. Wij verzoeken alle bezoekers om zich bij binnenkomst te melden bij onze receptie.

Wij begroeten u graag op gepaste afstand (1.5 meter) Wij vragen u om tijdens uw bezoek deze afstand ten opzichte van onze medewerkers te respecteren.

Mocht u verkouden zijn, hoesten of griepachtige klachten hebben, dan willen we u vragen om uw afspraak in de showroom te annuleren en een andere keer langs te komen. Dit om onze andere klanten en onze medewerkers een veilig gevoel te geven.

Dank voor uw begrip