Duravit

Bijna 200 jaar badkamergeschiedenis. Alles begint in 1817, als Georg Friedrich Horn in Hornberg in het Zwarte Woud een aardewerkfabriek opricht. In 1842 wordt de productie van servies met sanitairproducten uitgebreid. Uit deze kleine aardewerkfabriek is een wereldonderneming ontstaan, die met keramiek, meubels, baden en wellnessproducten onder het merk Duravit vandaag droombadkamers en producten voor de publieke en half-openbare sector produceert. Op dit ogenblik zijn meer dan 4.700 Duravitmedewerk(st)ers in 6 productieplaatsen over 80 landen actief, om de idee van „living bathrooms“ in realiteit om te zetten.

Filosofie

190 Jaar – nog geen bijbelse maar toch al een aanzienlijke leeftijd. Dat in deze tijd veel revolutionaire ideeën en designinnovaties hun weg in de badkamer vonden, kent zijn orsprong in de filosofie van Duravit. En die is eenvoudig maar effectief. En geenszins verouderd: Wie waagt, die wint. Het lef om design te brengen is intussen het handelskenmerk van Duravit geworden. De innovatieve vormen en opwindende kleurontwikkelingen werden met veel internationale onderscheidingen bekroond. Moed om te vernieuwen, moed om functioneel te zijn: Voor veel toonaangevende sanitairtrends, die vandaag tot de standaard behoren, stond Duravit model. Maar ook de moed om zijn verplichtingen na te komen: de gegronde eisen, wensen en verlangens van mensen te respecteren. Door de esthetische vormgeving en de hoge kwaliteit bij de productie van alle Duravitproducten. Voor leven in de badkamer, die ook een badkamer voor het leven kan zijn.

Bekijk hier de website van Duravit

Belangrijk!

Vanwege de actuele maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is de showroom uitsluitend geopend voor bezoekers die een afspraak hebben met een van onze adviseurs. Wij verzoeken alle bezoekers om zich bij binnenkomst te melden bij onze receptie.

Wij begroeten u graag op gepaste afstand (1.5 meter) Wij vragen u om tijdens uw bezoek deze afstand ten opzichte van onze medewerkers te respecteren.

Mocht u verkouden zijn, hoesten of griepachtige klachten hebben, dan willen we u vragen om uw afspraak in de showroom te annuleren en een andere keer langs te komen. Dit om onze andere klanten en onze medewerkers een veilig gevoel te geven.

Dank voor uw begrip