Damixa

Damixa is over de hele wereld bekend om zijn vlotte, pure, Deense design, hoge functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid door innovatie. Dit zijn kwaliteiten die een ereplaats hebben sinds 1932, toen Damixa werd opgericht, en zo zal het inde toekomst blijven ook.

Damixa werd opgericht in 1932 in Odense en was een onderdeel van het concern Smith & Co (SCO), dat onder andere bekend stond om de productie van motorfietsen. In het begin vervaardigde Damixa patrijspoorten en koekenpannen, maar op een dag ontmoette de toenmalige directeur een interessante producent van eengreepskranen in New York. Dat was in 1966, en Damixa greep meteen de mogelijkheid aan om de eerste Europese producent van eengreepskranen te worden. De waterkranen kwamen in de plaats van de onderdelen van de motorfietsen en koekenpannen, en Damixa heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een internationale speler, die zich richt op vlot, Deens design, plus functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid gezien vanuit het perspectief van de consument.

Belangrijk!

Vanwege de actuele maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is de showroom uitsluitend geopend voor bezoekers die een afspraak hebben met een van onze adviseurs. Wij verzoeken alle bezoekers om zich bij binnenkomst te melden bij onze receptie.

Wij begroeten u graag op gepaste afstand (1.5 meter) Wij vragen u om tijdens uw bezoek deze afstand ten opzichte van onze medewerkers te respecteren.

Mocht u verkouden zijn, hoesten of griepachtige klachten hebben, dan willen we u vragen om uw afspraak in de showroom te annuleren en een andere keer langs te komen. Dit om onze andere klanten en onze medewerkers een veilig gevoel te geven.

Dank voor uw begrip