Catalano

Catalano bevestigt haar rol als Italiaanse marktleider in keramiek door haar vermogen om in te spelen op de meest uiteenlopende behoeften. Het gevarieerde keramische productaanbod van Catalano, bestaande uit een zeer uitgebreide serie wastafels, toiletten, inclusief het verkorte Zero toilet van maar 45 cm diep, en keramische design douchebakken, en vormt samen met alle badkamercomponenten een ge├»ntegreerd systeem gebaseerd op design en constante esthetische, functionele en technische ontwikkeling. In de loop der jaren ontwikkelde Catalano continu nieuwe, vooruitstrevende keramische producten voor de badkamer, waardoor het nog steeds de nummer 1 is op het gebied van functionaliteit voor de badkamer. Zoals het Catalano NewFlush spoelsysteem  waarbij met een draaikolk al het beschikbare water volledig gebruikt wordt om een maximale spoelwerking te garanderen. Zo heeft Catalano ook een innovatief glazuur ontwikkeld, het CataGlaze of CeramicPlus, op CataGlaze trekt het water zich in druppels samen. Deze rollen rechtstreeks van het keramiek en nemen ook restjes kalk en vuil mee, daarbij is CataGlaze uiterst duurzaam, krasvast en makkelijk te reinigen. Alle Catalano keramische producten zijn voorzien deze CataGlaze speciaal glazuur. 

Ga hier naar de website

Belangrijk!

Vanwege de actuele maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is de showroom uitsluitend geopend voor bezoekers die een afspraak hebben met een van onze adviseurs. Wij verzoeken alle bezoekers om zich bij binnenkomst te melden bij onze receptie.

Wij begroeten u graag op gepaste afstand (1.5 meter) Wij vragen u om tijdens uw bezoek deze afstand ten opzichte van onze medewerkers te respecteren.

Mocht u verkouden zijn, hoesten of griepachtige klachten hebben, dan willen we u vragen om uw afspraak in de showroom te annuleren en een andere keer langs te komen. Dit om onze andere klanten en onze medewerkers een veilig gevoel te geven.

Dank voor uw begrip