Bette

Natuurlijke en authentieke materialen in alle sectoren van de badkamer – daar staat Bette voor in met de uitbreiding van het bestaande kernassortiment van ligbaden en douchebakken met wastafels.De specialist voor hoogwaardige producten uit de natuurlijke staal en emaille breidt daarmee zijn presentie in de badkamer uit. Bette geeft het water de ruimte, om zich te ontplooien en om te worden beleefd.

Het nieuwe wastafelprogramma biedt diverse mogelijkheden voor de individuele planning en vormgeving van de wasplaats – in de privè-badkamer evenals in de hotelbadkamer of in de openbare sector.De wastafelserie Bette Aqua overtuigt door zijn heldere vormentaal, de perfecte afwerking en de voortreffelijke kwaliteit. Het rechtlijnige design wordt onderstreept door de uitermate precieze kanten en volledig vlakke oppervlakken. Het unieke, briljante emaille-oppervlak Bette glasur is enorm stabiel en belastbaar, water en vuil afstotend, antibacterieel en bestand tegen kalkafzettingen. Optimaal verzorgingscomfort, blijvende schoonheid en lange houdbaarheid worden bevestigd met 30 jaar garantie.\r\n

De wastafelserie Bette Aqua vertoont zich in rrn klassiek rechtlijnig design, eveneens ontworpen door de designer Jochen Schmiddem. met haar tijdloze vormentaal kan deze serie harmonisch in iedere badkamer en architectonische omgeving worden geïntegreerd.
De drie varianten als opzetwastafel, inbouwwastafel of wandversie in breedten van 600, 800 en 1400 mm en diepten van 400 of 475 mm bieden individuele mogelijkheden voor een hoogwaardige wasplaats-vormgeving met enkele en dubbele wastafels.\r\n

Bekijk hier de website van Bette

Belangrijk!

Vanwege de actuele maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is de showroom uitsluitend geopend voor bezoekers die een afspraak hebben met een van onze adviseurs. Wij verzoeken alle bezoekers om zich bij binnenkomst te melden bij onze receptie.

Wij begroeten u graag op gepaste afstand (1.5 meter) Wij vragen u om tijdens uw bezoek deze afstand ten opzichte van onze medewerkers te respecteren.

Mocht u verkouden zijn, hoesten of griepachtige klachten hebben, dan willen we u vragen om uw afspraak in de showroom te annuleren en een andere keer langs te komen. Dit om onze andere klanten en onze medewerkers een veilig gevoel te geven.

Dank voor uw begrip