Algemene voorwaarden

De website van Sanitair & Tegel Centrum Alkmaar is met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld en gerealiseerd, toch kan het voorkomen dat tekst(en) en/of afbeeldingen onjuist of onvolledig zijn. Sanitair & Tegel Centrum Alkmaar is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van deze eventuele onjuistheden of technische storingen. Tevens is er geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van inhoud op websites van derden die als link zijn opgenomen.

Copyright

Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming tekst(en) en/of beeldmateriaal van de website te gebruiken.

Website statistieken

Deze website gebruikt Google Analytics (website statistieken) om het gedrag van website bezoekers tijdens hun website bezoek inzichtelijk te maken.

Belangrijk!

Vanwege de actuele maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is de showroom uitsluitend geopend voor bezoekers die een afspraak hebben met een van onze adviseurs. Wij verzoeken alle bezoekers om zich bij binnenkomst te melden bij onze receptie.

Wij begroeten u graag op gepaste afstand (1.5 meter) Wij vragen u om tijdens uw bezoek deze afstand ten opzichte van onze medewerkers te respecteren.

Mocht u verkouden zijn, hoesten of griepachtige klachten hebben, dan willen we u vragen om uw afspraak in de showroom te annuleren en een andere keer langs te komen. Dit om onze andere klanten en onze medewerkers een veilig gevoel te geven.

Dank voor uw begrip